14 July 2006

Meta

Det suger att varken ha bredband eller trådlöst. Den tekniska utvecklingen har gått bakåt i mitt liv – förra sommaren kom jag in på ett trådlöst nätverk i min trädgård, men nu har de sett till att lösenordifiera det. Inga grannar med trådlöst tycks ha tillkommit – underligt, eftersom de har installerat bredband i hela föreningen. Å andra sidan har jag klurat ut hur jag kan få in radio i min mobiltelefon, så nu kan jag åtminstone lyssna på P1 här i trädgården. Jag försöker tänka att det gör mig gott att inte vara uppkopplad, men jag är inte övertygad. Snarare är resultatet att jag kommer att få en astronomisk telefonräkning av alla sega modemuppkopplingar (dock inte från trädgården).

Well, denna utläggning för att förklara att bloggandet blir lite sporadiskt och oinspirerat framöver. Nu ska jag skriva ännu en text om tortyr. Försöker hålla datorskärmen i skugga och åtminstone benen i solvärmen, men det är lite svårt.
–––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––
Synd att inte fler kunde komma på trädgårdskalas i går. Ni missade rostbiff, rostad potatis, fetaoströra, tzatziki, hummous, chokladdoppade jordgubbar, chokladdoppad ananas, rosévin (visst) och lite annat. Och världens sötaste systerson på tillfälligt Stockholms-besök!

/Gunilla

1 comment: