08 September 2006

Mediemedverkan – kolla på TV4, lyssna på radio, las tidningen

NEW YORK Igår blev det om möjligt ännu mer Jan Eliasson-mingel. Hur det såg ut kan ni se på TV4:s Nyheterna, 22-sändningen. (Alltså sändningen den 8 september, leta efter inslaget "Jan Eliasson tackade för sig som FN-ordförande" som finns i slutet.)

Gissa vem syns lite i bakgrunden, under själva intervjun med Eliasson, med långt hår och iförd svart klänning? "Diplomati är mänskliga relationer", som utrikesministern säger i sin synk. Det är journalistik också. (Och mingel på skattebetalarnas bekostnad, förresten – tack ska ni ha alla svenska sjukvårdsbiträden som släpar er upp i arla morgonstund för att bidra till mitt vinpimplande här på Manhattan.)

Men nog ser jag lite ensam ut där i vimlet... Misslyckades fullkomligt med min mission, att fixa en viss intervju med en viss kvinna som jag punktbevakade hela kvällen (ni trodde väl inte att jag var där enbart för att mingla?). Hon skickade mig genast vidare till sin mans stab. Well. Jag försökte i alla fall.

Mer Gunilla i medierna: kolla in mitt reportage från Fort Polk, Louisiana, i pappers-DN nu på söndag! (DN Söndag-bilagan.)

Ni kan redan nu kolla på Chris' fina Fort Polk-fotografier, i form av ett bildspel. Klicka, leta fram rubriken "Irak på amerikansk mark".

... och så kan ni som tidigare meddelats lyssna på Studio Ett i P1 på måndag, klockan 16. Då ska jag babbla om den 11 september 2oo1 och dito 2006.

Exakt vad jag ska saga vet jag inte. Det ska jag diskutera med programledaren himself över en middag på Good World i Chinatown om tre kvart. Första gången jag åker downtown sedan i juni, tror jag!

/Gunilla

2 comments:

  1. Så, nu kan jag kommentera. Det har vart nåt vajsning på din blogg ett par dagar! Okej, DN imorrn och radio på måndag var det. Läste att FN har antagit nån sorts generalplan om terrorbekämpning. Vet du hur den ska utformas och se ut. Hur ska den verkställas och så....

    Ha de bäst you mingelgirl!:-)

    ReplyDelete
  2. Hmmm...kanske trasslar Blogger, jag vet inte. Har sett det på andra bloggar.
    Får återkomma om terrorplansutformningarna!

    ReplyDelete