18 October 2011

Kejsaren är flådd?

STOCKHOLM Andreas Ekström har ofta en oslagbar formuleringsförmåga. Senaste exemplet:
”...där någonstans blir kejsaren inte naken, utan flådd”.
Detta apropå Ajour, som jag själv inte har hunnit läsa ett smack av ännu, och inte ens hade sett minsta förhandshypegrej om. (Jag är för närvarande helt uppslukad av att flytta, från tre ställen på två kontinenter på samma gång, så det är inte mycket annat än att slita i flyttkartonger som hinns med just nu!).
Hela texten finns i Sydsvenskan.

/Gunilla

3 comments:

 1. Kan inte Kinn liksom sin pomaderade make skriva vad hon gjort i höst förutom packat upp (eller inte) kartonger?
  Även om tiden med långa inlägg från när och fjärran är förbi...

  ReplyDelete
 2. Det är väl dags att skrota den här bloggen när skribenten bara är upptagen av att sätta bo. Den var länge intressant.

  ReplyDelete
 3. Stefan, Uppsala3/24/12, 1:45 PM

  Hej Gunilla,
  Hoppas du har det bra, att ni kommit i ordning. Det drar ihop sig till amerikanskt presidentval och då brukar du vara aktiv. Saknat dina bloggkommentarer. Det vore skitskoj även med ett yttepyttelitet bloggflöde om primärer och kommande val. Jag är ju särskilt intresserad eftersom min vän, konservativa Foster Friess ("the secret power broker behind the presidency of the U.S.") dök upp som huvudsponsor i super pacs stödjande Rick Santorum. Och de har ju lyckats över förväntan så här långt. Vore iaf fantastiskt kul att få ett livstecken. Om inte det ligger inom det möjliga: Ha det så jättebra ändå!

  ReplyDelete