05 September 2006

Adelsohn och Bildt = (m) classic

NEW YORK Eftersom jag skrev om Jan Eliasson i förra inlägget måste jag genast skriva om hans motpart Carl Bildt (framtida utrikesminister?) också. Han introducerar en vad jag vet ny term på sin blogg: Moderaterna Classic (istället för det antagligen trist klingande "gamla moderaterna"). Ganska roligt.

Nu ska jag ägna mig lite åt den minst lika spännande amerikanska valrörelsen också, genom att läsa artiklar som denna och denna.

/Gunilla

2 comments:

  1. Hillary påstår att hon inte tänker kandidera för presidentsposten utan tänker ägna sig åt arbete med demokraterna i senaten istället. Vad vet du om det där??

    ReplyDelete
  2. Hmmm...jag har nog missat något specifikt uttalande på sistone...

    Hon har ju länge talat om att hon inte är fokuserad på att kandidera som president 2008, utan på sitt arbete som senator för New York och att bli återvald i november (isåfall för ytterligare sex år).

    Har hon fullkomligt dementerat presidentplanerna nu??? Jag är isåfall inte helt uppdaterad.

    Det som det talats om en del på sistone är att hon ska pressats från somliga krafter inom partiet att ta jobbet som gruppledare i senaten (=ett mycket tungt uppdrag, särskilt om demokraterna skulle lyckas få majoriteten efter valen i november). Jag har inte sett henne kommentera det, men jag har verkligen inte kollat heller.

    ReplyDelete