15 October 2006

Magnus Ljungkvist kommenterar mina kommentarer

NEW YORK Försöker låta bli att blogga idag. För att ni ändå ska få något nytt att läsa lägger jag här upp Magnus Ljungkvists kommentar till denna bloggpost, eftersom den är för intressant för att bara ligga gömd därnere.

/Gunilla


"Det har varit en helt galen vecka. Ett av de ställena jag har stannat vid för att få lite perspektiv har varit din blogg, Gunilla. Och då kan jag väl bjuda tillbaka med att försöka ge svar på lite av det du tänker på.

Vad Aftonbladet tänkte i måndags när de inte tog min story vet jag inte. De kanske inte tyckte den var tillräckligt bra, eller de kanske grävde på något annat och tänkte att det nog inte blir något av en grej i bloggosfären.

Om Expressen grävde själva eller inte har jag en aning om. Jag tror numer att de grävde själva men att de hade så dålig omvärldsbevakning så att de inte såg att storyn hade gått. Men jag vet oxo att jag under måndagen hade besök på min blogg från alla riksmedias ip-adresser. Så någon har missat.

Min bakgrund är som sagt inte det minsta hemlig. Att jag har politiken som levebröd framgår över hela min blogg. MEN, och det här är jag mycket noggrann med, jag bloggar inte om jobbet. Jag kommenterar inte sådant jag pysslar med på dagarna på jobbet eftersom det 1. inte har med bloggen och mig som person att göra och 2. skulle göra mitt jobb som pressekreterare nästan omöjligt.

Ingenting hos en person saknar relevans när man ska bedöma trovärdighet och annat. Å andra sidan tycker jag faktiskt inte att jag ska behöva lägga upp en detaljerad resumé för att blogga. Det är ju inte precis rocket science jag hållit på med."

No comments:

Post a Comment