28 August 2006

Gunilla på jobbet (tillfälligt avbrott från mingel)NEW YORK
Mina sista dagar i Stockholm var sjukt packade. I två veckor hände ingenting; plötsligt var alla tillbaka i sta'n och skulle träffas. Så mycket sköts upp till sista minuten. Inklusive somliga intervjuer.

Mitt trick, när jag behöver vinna tid eller har svårt att pricka in normala människors kontorstider, är att hitta intervjupersoner på den amerikanska västkusten – och som tur är befann sig några av dem jag behövde tala med denna gång i Kalifornien. Nio timmar bakåt i tiden.

Så samtidigt som jag hade avskedsbjudning för mina vänner i trädgården den 17 augusti – se nedan – intervjuade jag wifi-bloggaren Esme Vos i San Francisco, för denna artikel.

Med en pizzakartong som anteckningsblock.

/Gunilla

Foto ovan: Chris Maluszynski (Tack, Chris!)
Foto nedan:
jag (Sorry, alla rara vänner som kom, men det blev bara två stycken publicerbara bilder från kalaset. Jag orkade inte riktigt koncentrera mig på att fotografera den kvällen.)

2 comments:

 1. Jag såg att du förvånas över bristen på kommentarer på bloggen så här kommer det en. Jag är ingen framstående bloggläsare (förutom http://barnesutd.blogspot.com/ där man kan följa våra korpfotbollsförluster genom diverse språkrör) men din kollar jag med jämna mellanrum. Det finns så många bloggägare som känner sig kallade och så få som gör det bra. Du kommer alltid med intressanta betraktelser som bonus till igenkänningsfaktorn från NY (numer mindre) till Stockholm (numer mer). Plus att du har en bild på min fru, bara en sån sak.

  Och tack för att jag fick komma förbi och äta ost även om mitt besök blev väldigt kort. Hoppas att pizza-intervjun gick bra.

  ReplyDelete
 2. Hej och tack Mattias,

  Det var just sådana kommentarer jag efterlyste! :-)

  Fast jag har väl inte uttryckt förvåning över kommentar-bristen, bara hmmm...sorg!

  Det är lättare att skriva om man har någon aning om vilka som läser, om det alls är någon. (Ifall någon undrar – jag har ingen besöksräknare och kollar inte IP-nummer och så'nt, så jag har ingen aning om att ni alls finns, så länge ni inte kommenterar.)

  /Gunilla

  ReplyDelete