26 August 2006

Lördag hemma i New York

NEW YORK Jag är tillbaka hemma i Harlem! Sov i 14 timmar i natt, efter en synnerligen intensiv vecka på Culinary Institute med matlagning från morgon till sen eftermiddag, otroliga trerättersmiddagar på de tjusiga campus-restaurangerna på kvällarna, och nyhetsartikelarbete och krönikeskrivande på nätterna.

Nu blir det bantning (ja, faktiskt, har aldrig pysslat med det tidigare, men efter fem dagar med det kostintaget vi hade på CIA – det var nämligen trerättersluncher också...och bastanta frukostar med mera – är det dags) och vanligt arbete i New York ett tag.

Eller i alla fall tills på onsdag – då ska jag göra något extreeeemt spännande som jag berättar om i några dagar (kan säga att det är ganska väsensskilt från matlagningskurs).

Hade tänkt åka till New Orleans imorgon, för nu drar det ju ihop sig till "ett år efter Katrina" – men det verkar tyvärr inte bli så, eftersom jag har noll artiklar insålda och ingen kollega där att hänga med (som tanken var).

Nu: kanelbullebak, egenhändigt gjord caffèllatte (det var de faktiskt inte så bra på på CIA) läsning av två kilo New York Times i fåtöljen!

/Gunilla

No comments:

Post a Comment