29 July 2007

Manhattan-vädret suger idag

NEW YORK Idag gick jag inte upp förrän vid 13-tiden. Det är så pass varmt att allt bara känns jobbigt (dock långt ifrån så där klibbigt varmt som jag trodde att det är i New York så här års!). Dessutom har jag fyra enorma blåsor på de mest märkliga ställen på fotsulorna efter gårdagens bravader, så jag kan faktiskt knappt gå! I alla fall inte utan enorma smärtor.

Idag ska jag egentligen träffa några kompisar downtown och se La Vie En Rose, det vill säga filmen om Edith Piaf. Men eftersom jag knappt kan gå, i kombination med att det dunderåskar och störtregnar från en kompakt grå himmel, så blir jag dessvärre svårlockad. Ska skriva en litenliten text om ... Frida Kahlo!

Men först ska jag blogga lite om gårdagens Hamptonsutflykt.

/Gunilla

2 comments:

  1. Men filmen är faktiskt sevärd. Inte den häftigaste man sett ens det senaste året men fortfarande bättre än mycket annan skit som passerar. Såg den för tre veckor sedan med min särbo. Till saken hör naturligtvis att jag alltid gillat Edit Piaf och har några gamla vinyl med henne som inte spelats de senaste 15 åren. Måste nog ladda ner lite MP3 + lite annan fransk musik av något färskare slag. Junior har instruerat mig i den senaste programvarutekniken, Det var iaf så skönt att höra Piaf-musik istället för musik av modernare slag, typ melodifestivalsstuket.

    //Stefan

    ReplyDelete
  2. Jag har aldrig betvivlat att filmen är sevärd! Men kombinationen "fem enorma vattenblåsor under fötterna" och "blixt och dunder och allmänt uselt väder i stort på Manhattan var nog för att hålla mig hemma just i söndags.

    ReplyDelete