27 October 2007

¡Hola Buenos Aires!

BUENOS AIRES Till sist, ett dygn försenad, kom jag hit – lite zonkad, men snart redo att upptäcka ... Sydamerikas Paris, eller vad det kallas.

Just nu återupplivar jag en liten bit av resterna av sommarens spanska genom att läsa textningen från engelska och thai i Anna och Kungen på TV. Hurra för textning istället för dubbning!

/Gunilla

4 comments:

 1. Gunilla,

  I am about to move to New York and would like to ask you some questions around that if you have the time. Could you send me an email-address I could forward my questions to? I don't see one on the blog page. Send to mikke@waernlund.com

  mikke

  ReplyDelete
 2. Hej Gunilla - Hoppas du har det bra där nere på södra sidan. Vi saknar dig här i New York såklart, men du behöver inte sakna NY för det har blivit kallt och regnigt (men idag skiner faktiskt solen). Ser fram emot att höra dina berättelser om Buenos Aires när du kommer hem! //Ulrika

  ReplyDelete
 3. Hej Mikke,

  Jag får massvis av förfrågningar om boende i New York o dyl av vänner och bekanta, och har bestämt att bloggläsare får svar på bloggen, så att det blir mer som en allmän Q&A/F&S istället för privat rådgivning. OK? Så återkom gärna med dina frågor så svarar jag här!
  (Skickar dig ett mail också, ifall du inte ser detta.)


  ¡Hola Ulrika!
  Vill inte åka hem, men orkar inte ändra min biljett...för det skulle ändå bara bli en dag till här, isåfall.
  Vi får se vad som kommer först, Buenos Aires-berättelser här på bloggen eller live i New York!

  ReplyDelete
 4. Se även inlägg i kategorin "New York-boende".

  ReplyDelete