25 October 2007

Soon up and running again!

NEW YORK Nu är lånedatorn återlämnad! Och dess snälle ägare – som sagt, jag skulle knappast ha lånat ut en dator i sex veckor till någon som förlorat sin på en damtoalett – har blivit utlovad ett glas champagne i lämplig Manhattan-champagnebar samt en liten kurs i konsten att hantera flikar och mappar i Firefox.

Inte nog med det, jag har dessutom lyckats installera en ny version av Eudora och ladda ner mail i den (utan att tvingas ringa Telias kundtjänst i Stockholm, vilket jag trodde jag var tvungen att göra – men bara tanken på att sitta i telefonkö gjorde att jag lyckades suggerera fram alla gamla SMTP- och serverkoder ur hjärnvindlingarna). Än är jag inte tillbaka i fullt slag vad gäller mailande och skrivande och annat, och jag är inte ens säker på att jag klarar att skicka mailen genom Eudora. Men jag är på gång.

Därute är det regnigt och grått. Dags att sticka iväg någonstans!

Uppdatering: Nähä, lyckades inte skicka mailen genom Eudora. Är ju alltid svårare att skicka än att ladda ned (av server-säkerhetsskäl). Får pyssla lite mer med detta....och Eudora har ändrats en hel del, så jag famlar en del tillsvidare med funktioner och kommandon. Härligt dock att se slutet på tunneln!
/Gunilla

No comments:

Post a Comment