17 November 2008

Norra Kalifornien nästa

NEW YORK Nu bär det iväg till Kalifornien! Jag åker redan på torsdag, och är borta en dryg vecka. Det blir väl tionde besöket eller så (nej, inte riktigt) i San Francisco, och även om jag mycket gärna skulle fara iväg mot Los Angeles (för fjärde gången) längs med kusten så har jag bestämt mig för att färdas en sträcka som sägs vara ännu vackrare: kuststräckan norrut, mot Eureka! Fast mest av allt ska jag hålla mig i trakten kring San Francisco, Sacramento och Stockton, där det kryllar av artikeluppslag.

Resetips och inte minst artikelbeställningar emottages tacksamt.

Detta innebär att min lägenhet i Harlem finns till uthyrning, 20–28 november. Om du som läser detta är intresserad av en sista minuten-resa till New York och ännu inte bokat hotell, läs mer här. Det finns förresten nytagna bilder av lägenheten.

/Gunilla

6 comments:

 1. Schyssta bilder på lägenheten! Jag tittade på dem. Lite oamerikansk inredning. Vissa drag åt det skandinaviska. Undrar hur det kan komma sig ... :-) Fräschör, fint, på ett sätt som mina (få)lägenheter i USA aldrig varit. Är det hyresvärlden eller du som har fixat till allt så smakfullt (bortsett fr möbleringen alltså)?

  Blev tvungen att googla namnet Haskel som jag så himla väl kände igen, men inte kunde placera. Den jag associerade till var Mona Haskel, Hasse & Tages assisten under massor av år.

  /Stefan

  ReplyDelete
 2. Hahaha, med tanke på "inredningsbilden" några poster längre ner undrar jag om det var du eller Lina som sprang och flyttade pappershögar ur bild?

  ReplyDelete
 3. Stefan,


  Hyresvärden är också arkitekt, så det var nog han som ordnade rumssambanden etc. Han är indier, inte skandinav. ;-)
  I våras fick jag ommålat, så det är därför allt är så *vitt*.


  Mattias,

  Pappershögarna fanns i mitt arbetsrum, som Lina valde att inte fotografera... Men hon har nog flyttat på en del andra grejer, t ex på köksbilderna!

  ReplyDelete
 4. Och arbetsrummet är ju lägenhetens finaste! I hörnet där med utsikt åt två håll... Jag skulle lätt kunna jobba där!

  /T

  ReplyDelete
 5. Japp, det är lägenhetens finaste! Men av olika skäl byter jag nu plats, så att det blir sovrum där och arbetsrum i det andra rummet...

  ReplyDelete
 6. Mattias,
  Jag glömde skriva att jag normalt inte hyr ut arbetsrummet, så Lina skulle bara visa sovrum+vardagsrum+kök. Utan pappershögar!
  Men nu blir det lite tokigt, eftersom arbetstrummet och sovrummet byter plats.
  Snart hoppas jag dock att pappershögarna hamnar i artikelarkivet eller i runda arkivet.

  ReplyDelete