11 April 2009

Skicka mail till godzilla@kinn.se (gäller just nu)

NEW YORK Isch, mitt Telia-konto krånglar på ett sätt som jag faktiskt inte riktigt begriper, upptäckte jag nyss. Undrade just varför det inte kom några roliga mail...
Tydligen är min låda full, och det brukar jag åtgärda genom att snabbt gå in i Telias webbmail och slänga ut några stora bildfiler som blockerar. Men nu kommer jag inte in där, eftersom sajten påstår att jag har fel lösenord (vilket jag inte håller med om, men det är svårt att mucka om det). Och i mitt vanliga mailprogram kan jag inte sortera mail efter filstorlek, hittar tyvärr inga enorma filer.
När jag försöker beställa ett nytt lösenord på Mina sidor hamnar jag bara i en meningslös återvändsgränd. Grejade med detta i minst en timme, i både Firefox och Safari, och var sedan så utmattad att jag inte orkade ringa och kolla om Telias kundtjänst håller öppet på påskaftonskvällen...
Sorry, just nu fungerar det nog inte. Men godzilla@kinn.se (egentligen den adress jag använder för listor och massutskick) fungerar, så använd gärna den!

Här kommer dagens i-landsproblem nummer 2. Men det är inte bara dagens, utan något som plågat mig en längre tid – så det vore fint om det en gång för alla kunde lösas.
Jag undrar hur man ska radera sina Facebook-meddelanden? Jag får mail varje gång jag fått något slags brev på Facebook. Dessa mail hamnar i en särskild mapp, och titt som tätt flyttar jag dem till papperskorgen. Och så försöker jag radera dem, och de försvinner.
Men genast kommer de tillbaka igen. Som en envis förkylning. Men mer irriterande och långvarig. Kan någon förklara, är det så att meddelandena liksom finns kvar hos Facebook en tid och inte går att radera? Jag har letat runt bland "inställningar" på min Facebooksida en tid och hittar dessvärre inget sätt lösa eländet. Just nu är det 1 033 mail som jag gärna skulle förinta. Tacksam för hjälp från någon som förstår vad jag menar och som har koll på Facebooks subtiliteter.

/Gunilla

4 comments:

 1. I Mitt fal gav Caps lock upp på tangentbordet på vänstra sidan jag trodde jag fått virus eler var utsatt för atack. Man kan få lustiga fel då baterinivån börjar bli låg.

  Dubbla tecken och så.

  Hoppas det löser sig.

  En bra artikel var det i Sydsvenskan. Kanske du fått ohyggligt stora filer med svar.

  :-)Roy

  ReplyDelete
 2. Jag vet bara att de försökt skicka ohyggligt stora filer från SvD utan att lyckas... ;-)

  ReplyDelete
 3. Du kan slippa mail från Facebook om du under inställningar går vidare till konto och sedan händelser.
  Där finns en diger lista att välja på/av.
  Hälsningar från Nyköping

  ReplyDelete
 4. Jo men jag vill ju ha mailen från Facebook! Jag vil bara kunna radera dem, för gott, när jag läst dem...

  ReplyDelete