25 August 2009

Tips på bra sociala fotosajter?

NEW YORK Vad finns det för fotosajter för allmän uppladdning av bilder? Facebook, flickr, Google, iPhoto + MobileMe -- vad mer?
Detta gäller foton från förra helgens bröllop, tagna av allehanda gäster. Brudparet vill inte ha ett album på Facebook som "alla" (läs: vänner som inte blev bjudna) kan se, och det går förstås att begränsa åtkomsten. Men finns det några andra sajter ni kan rekommendera -- alltså för att skapa album som gästerna själva kan ladda upp bilder till (och som jag kanske kan lägga mina bildspel på)? Det bör vara engelskspråkiga sajter, inga svenska lösningar (även om rekommendationer om sådana också är välkomna).

/Gunilla

1 comment:

  1. Jag vet bara att www.one.com har en relativt ny funktion för att ladda upp bilder om man har sin egen webbsajt där. Jag har aldrig gjort det eftersom inte behov. Om man kan ordna bildspel, om andra kan ladda upp o.s.v. har jag inte koll på, men du kan säkert få svar via deras hemsida. Dessutom har den en alldeles förträffligt livesupport (chat) som du kanske kommer åt.
    Du får höra av dig om du vill utforska närmare.

    ReplyDelete