21 September 2009

Christiane Amanpour i rutan ikväll

NEW YORK Ett pressmeddelande från CNN till mina kära bloggläsare som jag inte ser någon anledning att bearbeta -- ni som är intresserade och kan se CNN får gärna berätta vad ni tyckte om programmet!

Gunilla

Ikväll klockan 21 är det premiär för CNNs nya talkshow ”Amanpour” där den världskända journalisten och utrikeskorrespondenten Christiane Amanpour intervjuar framstående politiker och andra om världsläget just nu.

I samband med detta, har CNN valt ut dig som en av de svenska personer som är en viktig röst i den svenska blogosfären när det handlar om politik och samhälle. Gästerna ikväll är Afghanistans president Hamid Karzai samt Richard Holbrooke, USA:s sändebud i Afghanistan och Pakistan, som kommer diskutera det afghanska valet, den ostabila situationen i landet och talibanernas framväxt. Övriga heta ämnen och intervjupersoner som kommer att passera under hösten är bl a Jacob Zuma, Anders Fogh Rasmussen, Tony Blair, Madeleine Albright och det norska kronprinsparet.

Mer information om programmet hittar du på http://edition.cnn.com/CNNI/tonight

Vill du veta mer eller ha mer information är du välkommen att kontakta mig.

Med vänliga hälsningar

Susanne Westford
Marketing & Communication Manager
Turner Broadcasting System

1 comment:

  1. Jag kollar på CNNs website och fattar itne riktigt, går det bara på CNN international? Här är går väl Larry King klockan 21?

    ReplyDelete