02 September 2009

Down and Out i Skövde

NEW YORK Oj! Det här är en sådan där berättelse där man definitivt måste skaffa fler källor för att förstå vad som egentligen hände på biblioteket i Skövde häromdagen..! (En sådan är GP.)

http://annettekullenberg.blogspot.com/2009/09/utbuad-i-skovde.html

Jag har försökt välja ut ett stycke att citera, men det var fullkomligt omöjligt. Så ni får själva läsa hela bloggposten!

Mer Annette Kullenberg (trodde jag hade denna i bloggen sedan tidigare, men jag hittar den inte) i Cilihilis video, som hon berättar om här (inspelningen) och här (om sig själv som förebild). Truly one of a kind.


Ännu mer Annette Kullenberg i Fokus.

/Gunilla

2 comments:

 1. Jag var där och skrev efteråt;

  Cecilia von Krusenstjerna och Annette Kullenberg var på ett fullsatt Kulturhus i Skövde igår. Publiken tyckte dock inte att de fick valuta för sina 50 kr. Cecilia levererade vad hon skulle som en väluppfostrad flicka men Annette satte sig på bakhasorna och vägrade underställa sig arrangörernas förväntningar. En del av publiken fick nog och gick i protest, andra satt kvar, men tyckte det var pinsamt och en del njöt av den oväntade underhållningen. Huruvida Annette var i eller ur form rådde det delade meningar om, liksom huruvida Kulturhuset är en sunkig arbetsplats, såsom Annette hävdade. Hjältinnan för kvällen var dock Cecilia v K som försökte så gott hon kunde att rädda situationen trots att det inte var hennes jobb och att uppgiften var så gott som omöjlig.

  Nu skriver lokaltidningen om "Kullenbergskandalen" där kulturchefen beklagar att Annette K bar sig illa åt. Så enkelt att låta Annette K bära hundhuvudet.

  Nina

  ReplyDelete
 2. Intressant att läsa Nina´s inlägg! Missade dramat, anar att det finns andra sätt att se på kvällens händelser än kulturchefens. Det blir lätt tillspetsat när storstadsbor och västgötar möts. Någon kanske minns Änglagård... Jag har fått känna motsättningarna 08 - västgöte djupt i själen.

  ReplyDelete