26 December 2009

God fortsättning till er alla..!STOCKHOLM Det krävdes en hel del tankemöda för att sätta ihop detta änglaspel – men till sist lyckades jag. Märkligt nog har jag aldrig tidigare haft något änglaspel, men från och med nu blir det ett bestående julinslag i Casa Kinn. Jag visste inte ens att de tillverkas i Sverige, men det gör de! Det svaga klingande ljudet hörs tyvärr knappt i videon ovan...

Gunilla

3 comments:

 1. Jodå det hörs ganska bra.

  Svenska änglaspel! Vad vackert hoppas flera ser och hör, läser och förstår så de slipper springa runt, runt o runt. Spränger gränser och vågar gå rakt fram intei cirkel. Ha egna agendor.

  Politike och media börjar bli social, hänga med i att lufta ljuset. Spegla verkligheten som den är.

  Du har så rätt, fånga bilden och ögonblicket fundera på ursprung.

  Trevlig fortsättning och önskar dig ett riktigt gott 2010.

  Leroy

  ReplyDelete
 2. Änglaspel har följt mig sedan min barndom, liksom skyddsänglar i form av gammaldags tavlor. Detta borde vara barnens högtid mer än andras.

  Kungen och drottningen har insett att barnen i världen behöver stöd och har inrättat ett barnforum. Jag skrev en artikel i går om barnens situation också i Sverige.

  http://www.newsmill.se/artikel/2009/12/26/kungaparet-st-r-p-barnens-sida

  ReplyDelete
 3. Jag skaffade inget eget änglaspel förrän jag flyttade utomlands, men nu lyser det upp mitt hem. Det får spela för mig medan jag äter frukost. Utan fotot på förpackningen är det tveksamt om jag hade lyckats sätta ihop det.

  ReplyDelete