22 April 2010

Pojken bakom väggen: "Svårt att slita mig"NEW YORK Snart är första upplagan av min mammas bok Pojken bakom väggen slutsåld – så skynda att köpa ett exemplar, ni som vill vara säkra på att få ett eget.

Gripande läsning utlovas! Boken handlar om min storebror Petter (1967–70) som ni ser till höger på bilden ovan, och om allt som hände sedan han fick hjärnhinneinflammation – bara sju veckor gammal.

Några omdömen från personer som läst Pojken bakom väggen (per telefon eller mail till mamma, eller på bokens Facebook-sajt):
"Svårt att slita mig från den."
"Du har skrivit en mycket fin bok om Petter!"
"Så mycket kärlek"
"Den borde finnas i alla bokhandlar!"
De två första kapitlen går att läsa som smakprov här:
http://www.gunillakinn.se

Boken kan beställas från Liten upplaga (billigast), Bokus och AdLibris. Den borde vara av intresse för alla som vill få inblick hur det kan vara att leva med ett handikappat barn. Men den ger också en fin bild av vardagslivet i Sverige i slutet av 1960-talet, och hur det är att vara läkare och förstå lite mer än en vanlig mamma skulle göra om sin sjuke son.

/Gunilla

3 comments:

 1. Fantastisk bok din mor skrivit Gunilla.
  Kan verkligen rekomendera den.
  Boken påminner mig om då jag läste Dibs söker sig själv av Virginia Axline och Herr Gud det här är Anna av Fynn ( Sydney Hopkins) på 80-talet jag insåg att varje individ är unik har individuella möjligheter.

  Leroy

  ReplyDelete
 2. Läste just de första kapitlen i din andra blogg och blev väldigt gripen och vill läsa mer. Bor inte i Sverige men ska försöka få tag på den så fort jag kommer dit.

  ReplyDelete