13 October 2010

Apropå valet

NEW YORK Andreas Ekström på sin blogg:
”... det bisarra i att ett land som Sverige, med Sveriges historia, där 25 procent av befolkningen flydde svält och religiöst förtryck på bara några årtionden, understår sig att rösta in ett främlingsfientligt parti i riksdagen.”
/Gunilla

3 comments:

 1. Andreas Ekström verkar vara en dumsnut som ylar med hyenorna. SD är inte "främlingsfientliga" (vilket fjompigt uttryck!), de är kritiska mot nuvarande invandringspolitik. Något helt annat.

  / Rätt skall vara rätt

  ReplyDelete
 2. SD:arna själva skulle förmodligen säga - liksom teapartisterna i USA och närstående grupper - att de som kommer idag inte är av den rätta frihetsälskande sorten, de vill inte jobba och vill inte förena sig med vår kultur, och därmed blir de ett hot mot alla andras ärliga strävan efter frihet. Deras män jobbar inte oich deras kvinnor sitter bara på ändan och blir fetare under sina hedjaber och burkor. Vi som vill jobba, bygga företag, sätta upp nya skolor etc hamnar i motsaststsällning till dem. De där arabisarna och mustaforna kan ingenting av allt det och har aldrig begripit sig på det, de vill inte göra rätt för sig, allt de vill är att vifta med koranen och muslimisera vårt samhälle. Så tänker de ute på högerkanten.

  ReplyDelete
 3. Magnus; varför pratar du en massa påhittade dumheter och vill pådyvla SD dina egna dumheter?
  /Rätt skall vara rätt.

  ReplyDelete