05 September 2006

Direkt från FN

NEW YORK Nu sitter jag i UNCA:s (UNCA = United Nations Correspondents Association) högst daterade klubbrum. Liksom många av FN:s lokaler är det en liten tidsmaskin, man blir förflyttad till tidigt 50-tal...
Dessvärre har jag glömt mina kamerasladdar m m hemma, så jag kan inte tanka över några bilder till datorn genast – men kamera och minneskort har jag med mig, så jag ska ta fotografier som jag kan visa senare!
Mina internationella kolleger (som till skillnad från mig bevakar FN på heltid, för all världens medier) är så fint klädda, till skillnad från de flesta av mina svenska därhemma, tvingas man väl tillägga, och här finns en del riktiga stilikoner med fluga resp tuperat hår.
Vin, fruktfat och en barnkör finns här också, så nu väntar vi bara på Eliasson himself... Under tiden gör jag samma sak som jag gjort hemma de senaste dagarna, läser ALLT om fp-spionskandalen.

/Gunilla

2 comments:

  1. Åhå....live från FN-skrapan.....lite coolt. Ju!

    ReplyDelete
  2. Visst, visst, jag tar mitt ansvar som typ den enda svenska journalisten i New York som alls tycker det är kul att vistas i FN-skrapan. Bilder kommer!

    Gunilla

    ReplyDelete