I lördags var jag som sagt på gourmetmatlagningskurs på CIA, och i söndags drabbades jag big time av ... jag ska inte gå in på alla obehagliga symptom här, men mina flat mates diagnosticerade snabbt att jag förmodligen intagit för mycket mjölk, ost eller grädde så att hela systemet liksom kloggat igen, i synnerhet gallan.
Vi klurade snabbt ut att boven i dramat – jag trodde ett tag nästan att jag skulle dö av mina krämpor, fast inte på riktigt, bara på ett sådant där drama queen-artat sätt – måste vara de cirka fem portioner av ljuvlig tiramisù jag åt i lördags och som en tjej i min grupp lagade.

Men sedan jag kommit hem kom alltså straffet för allt frosseri. Jag har nu varit uppe och jobbat bara i några timmar, efter horisontalläge och total orkeslöshet i två och en halv dagar. Fast nu är jag fit [for fight] för ett litet cocktailparty igen. Och alldeles nyss gjorde jag min första (telefon)intervju på ett bra tag, med en alldeles riktig eskimå från Alaska!
/Gunilla
No comments:
Post a Comment