21 December 2006

Lavendeldoft på Kindstugatan

STOCKHOLM Min lägenhet har blivit home stylad! Av en kompis som bott här några nätter, och tyckte allt var för mörkt och murrigt för att han skulle trivas. Så nu är här vitt och ljust – och ommöblerat, vilket jag faktiskt inte trodde var möjligt på den pyttelilla ytan. Dessutom doftar det gott från en liten påse med lavendel!
Var skor, toalettartiklar och underkläder finns har jag ingen aning om. Och jag räknar med att vissa viktiga papper och kontorsgrunkor kommer att dyka upp först om några år, eller när jag nu tar itu med åter organisera ett kontor i Stockholm. (Jag jobbade här hemifrån i några veckor när jag började frilansa, men insåg genast att det aldrig skulle funka och skaffade genast kontor; hade sedan ytterligare ett som jag fick göra mig av med när jag flyttade till New York – så alla grejer därifrån ligger i olika jobbiga kartonger och lådor.)
Vissa ommöbleringar har jag verkligen inte riktigt vant mig vid – och det blir svårt att ha middagar för tio personer som jag faktiskt har lyckats ha här, så som borden står nu. Men det var i alla fall på sätt och vis bra med lite omväxling. Kanske.
Bäst av allt: nu finns här bredband.

/Gunilla

No comments:

Post a Comment