19 December 2006

Nyår i Krakow, typ?!

NEW YORK Nå'n som har några andra idéer om vart jag ska åka? Först idag gav jag upp det slutliga hoppet om Ghana (se nedan).
Men det finns ju andra länder: Mali, Indien, Polen, Portugal... Eller så kan man nöja sig med att vara i Stockholm (och kanske London)!?
Just nu orkar jag dessvärre knappt ens åka till Stockholm. Är glad att jag lyckades ta mig till FN-skrapan idag (med taxi, som vanligt, eftersom det alltid är nå'n redaktör i Stockholm man måste kommunicera klart med på förmiddagen, så det blir alltid för sent för tunnelbanan).

/Gunilla

8 comments:

 1. Hmm...måste du åka nånstans bara för att du MÅSTE åka nånstans...? Hihi...Krakow...kanske det... jag och min granne brukar halvt på skämt säga att fan, vi borde åka iväg ett gäng å fira nyår i Krakow... Krakow känns lite underskattat...på nåt sätt!

  ReplyDelete
 2. Krakow är toppen! Tror jag. Jag har varit på väg dit länge, men det brukar stupa på att jag då kommer på att jag borde passa på att dra till Lvov och Jalta också, i samma veva, och så blir projektet alldeles för stort.
  Pinsamt nog har jag aldrig varit i Polen, eller för den delen i Ukraina, så det kunde vara på tiden.
  Jag firade för övrigt självaste millennieskiftet i Belfast, och det gick hur bra som helst!
  Ehhh...nej, jag MÅSTE inte åka nå'nstans, men är man typ utrikesreporter, eller vad jag nu är, kunde det väl vara lite lämpligt?!

  ReplyDelete
 3. hmm....New York ligger väl också i "utriket"...??..;)

  ReplyDelete
 4. OK, men om man är typ "roving reporter", då?! Jag måste tänka på min Tintinimage, Tintin satt väl aldrig stilla i New York?!

  ReplyDelete
 5. Tintin i Tibet.... Gunilla i Krakow...uhh...sorry...men Tintin i Tibet lät lite coolare...haha

  ReplyDelete
 6. Gunilla i Bukattingi, Gunilla i Timbuktu, Gunilla i Dili, Gunilla i Alice Springs, Gunilla i Albuquerque, Gunilla i Palmyra, Gunilla i Hömb, Gunilla i Ilulissat – något som duger?!

  ReplyDelete
 7. hmm...det borde vara nåt med g...
  Gunilla i Guatemala..!
  Jepp...det blir Guatemala för dig på nyår!!....:) ok?

  ReplyDelete
 8. Nix, Guatemala är fel tidszon. Och så var jag där för inte så länge sedan. Måste vara något nytt! Men jag ska klura på det där med G, klart det måste vara allitteration...

  ReplyDelete