STOCKHOLM Företaget Left is Right i Kristinehamn verkar fantastiskt! Så otroligt smart, att vända vad som uppfattas som ett socialt problem och en samhällskostnad (personer med autism/Aspergers syndrom) till en smart lösning och en vinstdrivande affärsidé (en rad konsulttjänster).
Expressen och Ny Teknik skriver om Left is Right.
/Gunilla
P S Vänster syftar här på den vänstra hjärnhalvan. "Left is right" är också titeln på en bok som handlar om hur världen ter sig för alla oss vänsterhänta.
11 February 2007
Subscribe to:
Post Comments (Atom)
Läste din artikel om matlagningskurser på CIA. Kollar samtidigt på dokusåpan från CIA på epicurious.com som följer fyra studenter. Intressant. Vill också. Tror jag. Om jag blir rik någongång. Och frisk nog för att resa.
ReplyDeleteBra artikel var det hursomhelst. Mis en place är klart undervärderat, också i hemmaköket.
Artikeln var i senaste numret av Gourmet.
ReplyDeleteTack, Jessica! Mise en place är faktiskt bra i alla sammanhang. Jag försöker tillämpa det även i journalistik, faktiskt (fast det går inte så bra).
ReplyDeleteSom hemma-alternativ till CIA rekommenderar jag Restaurangakademiens lördagskurser! Jag har i alla fall testat en, och det var toppen.