03 April 2007

Hellre porr och vapen an Hubbard

Nej, usch, den där L Ron Hubbard-annonsen är verkligen obehaglig! Den började dyka up när jag registrerade AdSense genom Blogger, det var bättre när jag själv lade in korrekt HTML-kod i Blogger.

Jag undrar verkligen varför den dyker upp här? Jag vill absolut inte ha något dianetiskt självförtroende, mitt eget räcker så bra – och jag har inte skrivit något om sådant kvasi här. Annonsen ska bort, hellre säljer jag porr och vapen. Jag måste alltså registrera om, bear with me för jag kan inte göra det nu.

Uppdatering: det kanske var en besvärjelse att skriva så, för genast försvann dianetik-annonsen och en annons från Oxford Summer School dök upp istället. Puh, genast bättre! Men L Ron Hubbard kommer säkert tillbaka. Oj, det kan ju bli ett heltidsjobb att hålla koll på detta! Men när det faller på plats kan jag ju börja skriva: Gynna mina annonsörer! eller Gynna dem som gynna mig! och så'nt.

/Gunilla

1 comment:

  1. Du var kanske utvald, för syndfullt leverne, eler något ;). Det är som om få en "annons" från en kyrkligt samfund på min sida (har inte adsense) -- jag är fallen katolik. Men jag skulle skratta gott :).

    ReplyDelete