14 May 2007

Cover Story, Civilekonomen


NEW YORK
Idag var jag på en lunchtillställning (fast utan lunch, för den kostade $100) med Svensk-Amerikanska Handelskammaren i New York – eller Svenskandelskammar'n, som det tenderar att bli i dagligt tal här. Anledningen var att statsminister Fredrik Reinfeldt var där och talade. Mer om det se'n, kanske.

Efteråt talade jag med Handelskammarens stipendiater Charlotta och Thomas, som var glada eftersom de samma dag upptäckt att de hade hamnat på omslaget till tidningen Civilekonomen. Se bilden (tagen av Chris Maluszynski)! Det är en del av ett större jobb om stipendiemöjligheter för civilekonomer, som jag gjorde nyligen.

Inte ens Fredrik Reinfeldt – som jag intervjuade för samma tidning för ett år sedan, när han var oppositionsledare, apropå civilekonomer som sysslar med opinionsbildning – lyckades hamna på omslaget. Uppdraget till fotografen var att ta ett foto som skulle ge läsarna en fläkt av stora världen – och där har ni det, i form av Chrysler Building och Lexington Avenue och Stjärnbanéret och allt vad det är.

/Gunilla

No comments:

Post a Comment