02 May 2007

Datorskärm + pajmonster + Gitto = kokbloggsstory

NEW YORK Oj, vad gör vi journalister med våra stackars intervjuoffer?! Läs om den febrila aktivitet som utbröt i Gittos hem när Expressen ringde med ehhhh...kort varsel.
Ganska dråpligt – och påminner betänkligt om hysterin i mitt hem, när jag ska iväg på någon resa eller ha kalas – vilken tur att Expressen i alla fall håller sig borta då! Om ni inte redan gjort det, läs den hysteriska historien om Elisabets och mitt tilltänkta lyxtapaskalas i Liljeholmen i december.
Tyvärr känner jag igen mig också i det där med att man som smått desperat journalist är själaglad över att man äntligen fått ihop sitt jobb och har en snäll och hjälpsam intervjuperson man kan luta sig mot...
Nå, Gitto verkar ha kirrat alltsammans, trots allt. Men bildlösningen i artikeln är minst sagt komisk (se min rubrik ovan och jämför med Expressens foto)...

/Gunilla

4 comments:

 1. Hahaha, jag valde ju själv att ställa upp på det hela, media*upphetsad* (byt ut mot fulare synonym) som jag är! Men vilken jäkla bild alltså - den är ju helt absurt ful!

  kul att du läser min blogg för övrigt - jag är ju gourmetfreak och har läst din väldigt länge. Men just på grund av att du är en riktig skribent har jag inte vågat kommentera. :)

  Hur som helst så hoppas jag att du kommer till norra Öland i sommar, så vi verkligen får en chans att träffas! Det vore så kul!
  Hjälp, nu börjar min kirskålsufflé bli färdig, måste röra på mig mot spisen!

  ReplyDelete
 2. Hej hej Gitto,

  Det vore jättekul att ses på Öland! Vi har haft vår stuga där – i Djupvik – sedan 1985, men jag har aldrig haft en enda kompis på hela ön att hänga med eller göra utflykter till. (Utom mina Ghana-vänner, som har hus i Norra Möckleby – och de tänker visst inte vara där i sommar, plus att vi kanske sett nog av varandra just nu...) Så det vore jätteroligt! Tyvärr är jag där ganska kort tid varje gång, och har ingen aning om när det kan bli i sommar. Men säkert något, i juli eller så.

  Kul att du läst bloggen så länge! Men vad är det för trams att inte våga kommentera?! Jag är för övrigt *ingen riktig *matskribent** heller (brukar jag nogsamt poängtera för alla jag intervjuar för Gourmet – de tycker nog det låter underligt, men tycker sedan att det ändå är lite komiskt med mina ämneskombinationer som jag givetvis glatt meddelar dem).

  Hoppas sufflén blev bra – hey, varifrån kom alla denna kirskål plötsligt!? Jag hade aldrig hört talas om kirskål förut, och nu är det everywhere.

  ReplyDelete
 3. Förresten, Gitto, du är mycket snyggare på ditt bloggfoto!

  ReplyDelete
 4. gunilla: Vi får verkligen ta och ses i sommar då, det vore ju jätteskoj!

  Håhåjaja, Expressenfotot var verkligen uruselt. Men jag är allra bäst i verkligheten - alla foton på mig blir konstiga!

  ReplyDelete