12 June 2007

I väntan på bildberättelser

NEW YORK Hmmm.....lägga upp fler bilder från Sydafrika, var det ja... Och från Ghana, och från Washington... En vacker dag!

Tillsvidare lägger jag in en bild från Washington som visserligen är snarlik de ni möjligen redan sett, men mest för att jag inte ska slarva bort den. (De gamla bilderna finns här och här.)

/GunillaFr v: utrikesminister Carl Bildt, ambassdör Gunnar Lund, jag, SR:s Thomas Nordegren
Foto: Anders J Ericson/svenska ambassaden
Plats: utanför amerikanska UD

6 comments:

 1. Hmm...du är iaf den som ler lite bland dessa gravallvarliga män...;) Gunnar Lund ser MYCKET bister ut...hihi

  ReplyDelete
 2. Men skenet bedrar! Mitt leende är egentligen ett sätt att dölja den panik jag känner där, sedan jag just upptäckt att "bandspelarens" minneskort var fullt (trots att jag trodde att jag tömt det)!

  Jag står alltså där medveten om att ingenting som sägs går in på band, samtidigt som jag inte tagit med mitt anteckningsblock ur väskan – och vet att jag 15 minuter senare ska skriva en text byggd på korrekta citat. Ren panik.

  Och det innebar ju också att mina tvångstankar infriades, se tidigare inlägg.

  Varför Gunnar Lund ser så bister ut kan man ju undra...
  Men kanske är han liten bekymrad över tidsschemat, det måste ha varit tajt den dagen! Själv skulle han ju vidare till en presentation om Raoul Wallenberg på eftermiddagen, som jag också skulle till men inte alls hann med.

  ReplyDelete
 3. ojoj...tur du är ruttad då å minns precis allting den gode Bildt sa då;) Hihi...Lund ser ut som Percy Nilegård...litegrann:)

  ReplyDelete
 4. du har förvisso publicerat bilden förut (nu kan du tappa bort den två gånger!) – men jag tycker det är lika kul den här gången att Thomas Nordegren håller bandspelaren som om Bildt var på väg att snatta den...

  ReplyDelete
 5. This comment has been removed by a blog administrator.

  ReplyDelete
 6. Peter,
  Jag kopplar ur minnet när jag har en bandspelare... När jag insåg att det gått åt helvete försökte jag lägga formuleringar på huvudet, men insåg att det var farligt. Gick genast och hämtade mitt anteckningsblock (som låg i väskan på andra sidan en liten avspärrning).

  Lidbom,
  Nix, har inte publicerat bilden förut!
  Samme fotograf, annan kamera (denna tagen med hans; de två förra med min). Kolla på mina ansiktsuttryck så ser du att det är viss skillnad!
  Men visst, den är för snarlik för att liksom trippla, vilket jag ändå gjort (ville ha med denna med mikrofonerna, utan att radera de gamla).

  ReplyDelete