09 June 2007

Äntligen publicering av mina FN-artiklar

NEW YORK Ett av den senaste tidens alla "max tio kronor i timmen om de alls kan betala något"-jobb jag gjort på sistone har nu äntligen publicerats – efter att av olika anledningar ha blivit uppskjutet många veckor, vilket föranlett många uppdateringar och omskrivningar, vilket jag inte vet om något blev bättre av. Det handlar om FN! Läs den långa versionen här.

/Gunilla

3 comments:

 1. Beundrar din envishet!! Att skriva och åter skriva utan att knappt få betalt för det. Respekt! Ditt jobb är viktigt och för det får du iaf min cred!

  ReplyDelete
 2. This comment has been removed by the author.

  ReplyDelete
 3. Tack, Peter! Synd bara att man inte kan betala hyror med cred, men dina ord uppskattas ändå!

  Det där med tio kronor i timmen är kanske en smula underdrivet. Men inte mycket. Ofta hamnar man på noll, eller på rejält minus.

  Diskuterar för närvarande ett sådant jobb med en redaktion – det är redan minus så det bara sjunger om det, eftersom fältarbetet redan är gjort till en kostnad av tiotusentals kronor, och kommer bara att bli mer och mer minus för all den tid det kommer att ta att skriva ut eländet! De pengar redaktionen lär erbjuda för materialet – ett stort utrikesreportage om en humanitär kris med många intervjuer – gissar jag kommer att motsvara ungefär den tid det nog tar att deala om arvodet och tota ihop fakturan...

  Men tanken på att inte få materialet publicerat alls är ändå värre.

  ReplyDelete