03 August 2007

Manhattan, goodbye

KASTRUP/KØPENHAMN Det var så dær løjligt perfekt New Yorksommarvæder igår - och med alla klyschorna på plats, rentav så skuttade småkillarna i Harlem med vilda indiantjut in och ut ur vattenkaskaden från en sprutande brandpost. Lyllos alla er som ær på væg till New York på semester! tænkte jag. Men det verkar ju inte vara så dumt hær i Skandinavien heller. Nu børjar sommaren.

Dagens kontor: SAS' businesslounge på Kastrup!

/Gunilla

P S Mina inneboende verkade jættesura igår. Vi får se om de ær kvar nær jag kommer tillbaka, eller kanske har de tagit øver lægenheten och bytt låset...

3 comments:

 1. Tror du att du kommer att ha ngt kvar i lägenheten när du kommer hem då? Eller så har det blivit en party- och knarkarkvart.

  Sorry, jag skall inte vara så negativ. Välkommen hem till Sverige. Själv kör jag upp till myggen i norrland i kväll.

  //S

  ReplyDelete
 2. Hjälp, skräm inte upp mig..! En kompis (som träffat S&B och gillar dem) tror att de kommer att försöka ta över lägenheten; en annan (som inte dito) tror att de kommer att lura mig att låna dem pengar för en deposition på något kontrakt (haha, lycka till – vilka pengar?!).

  Något party tror jag inte det blir, ett av sammanboendets problem är att det inte varit något party de senaste åren! Knarkarkvart – ja du, inte omöjligt.

  ReplyDelete
 3. Har du med dig en kopia av kontraktet som visar att du är huvudinnehavare så att du kan kasta ut dem rent bokstavligen om de börjar jävlas ordentligt?

  ReplyDelete