15 October 2007

Harlemrum uthyres en oktobervecka

NEW YORK Som en del av er vet kommer jag inom kort att börja ha tillfälliga "flat mates" här i lägenheten. Jag kommer främst att vända mig till kolleger och bekantas bekanta – det vill säga personer med referenser – som söker korttidsboende på Manhattan och som har svårt att hitta överkomliga hotellrum, gärna vill bo i ett riktigt hem med kök och som tycker det vore roligt att bo en tid centralt i Harlem.

I första hand gäller detta när jag själv är bortrest, i viss utsträckning även när jag är här. Priser har jag inte bestämt ännu, men de kommer att bero på en mängd faktorer och i praktiken vara "efter överenskommelse". I regel kommer att det att handla om boende med kort varsel, eftersom mina egna resplaner är högst föränderliga.

Eftersom jag är bortrest 25–31 oktober skulle jag kunna tänka mig att hyra ut mitt eget rum då. Mina legendariska inneboende kommer att vara här då, och jag gissar att de kommer att hålla på och flytta, så möjligen kan det bli lite stökigt. Men troligen inte så farligt! Ta kontakt med mig på den mailadress ni redan har om ni känner mig och anmäl eventuellt intresse.

/Gunilla


P S Telias webbmail, som jag just nu tvingas använda tills jag – snart! – köper en ny dator, strular väldeliga. På flera timmar har jag inte kunnat kolla mina mail.
Det kommer säkert igång snart, men där har ni som eventuellt mailat ännu en anledning till att ni inte fått svar...

Uppdatering: Nu kan jag kolla mina mail igen. Innebär dessvärre inte att alla får snabba svar ... bara att jag inte längre kan skylla på Telia.

No comments:

Post a Comment