20 December 2007

"...failed to do..."

STOCKHOLM Jag har tänkt skriva diverse saker om köttfärs, Al Gores flyghyckleri v s negative campaigning, vad som är problematiskt med att försöka pendla mellan bostäder på två kontinenter och lite annat. Men ... vem bryr sig?! Det skrivs så mycket om allt ändå.

Dessutom är jag "sjuk, utfattig och trött", som August Strindberg skrev om sig själv (enligt SR P1 Reporters program om skribenter och pengar idag) (inga jämförelser mellan mig och Strindberg i övrigt, hehe). Idag sängliggande, håller på att bli ett med min pyjamas. Inte läge att leka åsiktsmaskin. Vilket i och för sig aldrig varit min ambition.

Men lite bilder från de senaste veckorna kanske jag orkar lägga upp. Jag börjar med denna, som föreställer en del av Raoul Wallenbergmonumentet utanför FN-skrapan i New York. Jag tänkte låta mig inspireras av den meningen till något slags pretentiöst nyårslöfte. Borde inte ha tillåtits återvända till Stockholm utan att ha gjort något vettigt alls under hösten, men det kan bara bli bättre nästa år!

/Gunilla

No comments:

Post a Comment