29 February 2008

Tillbaka på Manhattan

NEW YORK Nu är jag tillbaka i New York, vilket fram tills i förmiddags inte innebar något annat än att vara totalt zonkad i huvudet dygnet runt – halvsovandes eller halvvaken och sällan något annat. Har vänt på dygnet på det mest konstiga vis, och ätit frukost cirka klockan 01 och lunch vid 07-tiden. Sova (halvsova) försöker jag göra på dagarna.

Idag har jag försökt återanpassa mig till stadens rytm och liv – genom en regelrätt intervju (som jag givetvis försov mig till), en deep throat-lunch, hehe, och en riktigt förödmjukande sejour hos en bitter handläggare på FN:s medieackrediteringsavdelning.
Jag hoppas att hon får en riktigt hemsk helg, som straff för hur hon skällde ut mig. Det började med att jag hade med mig ett färskt intyg som mina "chefer" i Stockholm hade råkat datera med 2007 istället för 2008, och sedan flippade hon ut och skällde ut mig för precis allt (till exempel att jag hade kommit för sent och tog av hennes fritid, trots att jag klev in på hennes kontor 15–20 minuter före stängningstid klockan 16.00).

Nu är jag på ett av mina favorit-New York-ställen, nämligen Apple Store. Lika galet hysteriskt som vanligt, men ännu mer folk än vanligt!

Jag har haft en del Internetstrul på sistone, så särskilt mycket bloggat har det ju inte blivit – men de närmaste dagarna ska jag kompensera genom att lägga ut en del foton från Filippinerna och Japan.

Hej så länge,

Gunilla

No comments:

Post a Comment