11 March 2008

Blogspot-inställning för kapade inlägg?

NEW YORK Jag skulle vilja kunna komprimera mina texter, så att man bara ser de första styckena – och så får klicka på en "läs mer"-länk eller nå't för att få fram allt.
Inte i denna blogg, sorry, här får ni dras med långa, pladdriga inlägg och bilder och grejer, utan i textarkivet. Detta för att man ska kunna få en överblick av vad jag skrivit om, utan att behöva scrolla så mycket.
Men tyvärr hittar jag inte kommandot för detta i Blogger/Blogspot, trots att jag tror mig ha sett det tidigare. Någon som vet var jag ska hitta detta – om funktionen alls finns?

/Gunilla

8 comments:

 1. Tja, det kan jag inte hjälpa dig med för jag har ju inte ens en egen blogg. Snyltar bara på din och andras.

  Morgonens ärende är följande

  http://www.svd.se/resor/resetest/

  76 % på 4 min 30 sek. I sanningens namn måste jag erkänna att det inte var första gången. Har kört testet 4-5 ggr under de senaste 3-4 dagarna. Det är svårt med Arkansas, Alabama och några till. Dessutom blir det alltid några slarvfel.

  Ha en bra dag!

  /Stefan

  ReplyDelete
 2. Finns den inställningen i Blogspot?
  Jag har bara sett den hos folk som använder wordpress. Och för min del för du prata på :)

  Vad har du gjort med den laptop du var tuvngen att köpa?

  ReplyDelete
 3. Jessika,

  Jag har för mig att jag sett inställningen i Blogspot, men inte längre...

  Den laptop som jag köpte i slutet av oktober är den jag använder nu!
  Den gamla (som jag fick tillbaka alldeles innan jag drog till Asien) har jag inte synkat med den nya ännu – den har problem med strömförsörjningen, och jag har inte tagit mig tid att lirka med den. Det kommer att ta ett tag.


  Stefan,

  Jag upptäckte delstatstestet hos svd.se i helgen, det är jättekul! Jag har funderat på att blogga om det, men det har inte blivit av.
  Håller med dig om att vissa delstater är knepiga, i mitt fall dem jag inte varit i själv. Jag blandar dessvärre ihop exempelvis Wyoming och Nebraska hela tiden...och eftersom man gör det på tid går det så fort att man lätt klickar på Alabama när man menar Mississippi, eller vice versa. Eller att man missar de minsta delstaterna (Rhode Island och Delaware) av rent finmotoriska skäl!

  Jag höll på ett bra tag även med några av de andra testerna på samma sajt...fast några av dem är riktigt svåra (världsarven).

  ReplyDelete
 4. Hittade inställningen.
  -Gå in på anpassa/instrumentpanel
  -- Inställningar
  --- webbplats feed, gör om inställningen. Den ska nu visa en bit per inlägg.

  ReplyDelete
 5. Verkar tyvärr bara gälla just feedmatning, inte själva inläggen..?! Jag har ändrat till "korta" men det ser likadant ut!

  ReplyDelete
 6. F*n det funkade för mig... undrade vad han gjorde...
  Återkommer.

  ReplyDelete
 7. http://help.blogger.com/bin/answer.py?answer=42215&query=rubriker&topic=&type=f

  sorry för omvägen och html:andet måste man ju dona med själv. Jag mindes feed och tänkte aha!!! got it; inte så mycket nej.

  ReplyDelete