15 March 2008

Gamla datorn lever

NEW YORK Härmed meddelas att lilldatorn nu kvicknat till liv igen. Jag har inte tagit mig tid för den, mest för att jag inte behövt den – men eftersom min kompis som för närvarande bor här ville låna den så ägnade vi en timme åt några healing-försök.

Det fungerade inte alls – tills vi upptäckte att sladden var ovanligt skadad på flera ställen. Det ser faktiskt ut som att den legat i solen. Bara att kasta.

Med en ny sladd gick det utmärkt, så nu sitter min kompis vid köksbordet och kollar på Melodifestivalen live från Globen! (Han kom hem tidigt för detta, trots att han hade kunnat tillbringa en solig eftermiddag i Williamsburg. Konstig prioritering, men eftersom jag tillbringar samma eftermiddag med att blogga pladdriga medielitanior borde jag väl inte uttala mig.)

/Gunilla

2 comments:

  1. I beg to differ about the proclaimed litanies :)

    ReplyDelete
  2. Hello. This post is likeable, and your blog is very interesting, congratulations :-). I will add in my blogroll =). If possible gives a last there on my blog, it is about the Webcam, I hope you enjoy. The address is http://webcam-brasil.blogspot.com. A hug.

    ReplyDelete