13 July 2008

Blott lindrig sommarkoma

NEW YORK Man skulle kunna tro att jag drabbats av total koma av antingen sommarvärmen eller av att rätt oförtjänt hamna i det där fina men underuppmärksammade Reserapportörs-sällskapet. Men nejdå, tvärtom är det inte sååå varmt nu, och så blev jag alldeles upplivad av det sistnämnda. Därför har jag ägnat en del tid åt att flanera omkring som en galning i en viss del av en viss stad någonstans i nordöstra USA. Där jag igår bland mycket annat ägnade mig åt att simma (i en pool)! Det gör jag tyvärr nästan aldrig här annars, av ren slöhet, trots att New York erbjuder många badmöjligheter i såväl pool som hav.

Tyvärr har jag blivit paranoid och inbillar mig att någon som råkar hamna här ska sno de många reportageidéer som frodas i området och, just nu, i mitt huvud. Så tyvärr får ni inte se någon av alla de bilder som jag tagit ... än, i alla fall.

Idag blir det nog ingen mer ambitiös utflykt än till Central Park, men det är ju inte det sämsta. Lite sommarkoma, eller allmän sommarslöhet, råder trots allt.

/Gunilla

1 comment:

  1. När ska du resa från New York? Har du bestämt något datum för resa till Stickholm?

    ReplyDelete