30 August 2008

Bokföringsprogram för Mac?

STOCKHOLM Jag efterlyser ett bra bokföringsprogram för enskilda firmor, som är anpassat för Mac. Föreställer mig att det blir roligare att häfta in verifikat i mina pärmar om jag får leka med datorn samtidigt.
De bokföringsprogram jag fått mig rekommenderade (Björn Lundéns BLA-start och Visma Enskild firma) fungerar tyvärr bara för PC/Windows. Det vore ju synd att tvingas konstatera att Mac inte är bäst i alla lägen...
Men nu har jag hittat ett par Mac-program för bokföring: Unicell, iOrdning och Stelvio. Eventuella rekommendationer eller varningar emottages tacksamt (och omedelbart, jag måste köpa ett omgående)! Jag har redan tagit del av den information som finns här.

/Gunilla

4 comments:

 1. Vad pissigt att inte Visma (spcs) funkar, det har jag bokfört i och det var lätt att lära sig även om det verkar ha förenklats en hel del sedan jag höll på.

  ReplyDelete
 2. Jag har iOrdning och tycker att det funkar utmärkt! Det är visserligen det enda bokföringsprogram jag använt, så jag har inte så mycket att jämföra med. Men det var lätt att lära sig och de har ett trevligt forum och bra kundtjänst.

  ReplyDelete
 3. Jessika,

  Ja, konstigt att ett så "stort" program som Vismas inte finns för Mac!

  Lisa,

  Tack! Hade redan beställt när du skrev detta, men du stärker mig ytterligare i min övertygelse om att detta blir bra.

  ReplyDelete
 4. Jag skulle säga att du alltid kan prova på denna tjänsten för att hitta bokföringsprogram mac, den är gratis och det finns massor med program till mac!

  ReplyDelete