04 August 2008

Löttorp bra, Borgholm bäst


BORGHOLM Det gick lite bättre med Internetuppkopplingen på toppbiblioteket i Borgholm – trådlöst, gratis och med sändningsmöjligheter!

Som Magnus föreslog i kommentaren på föregående inlägg kan man skaffa en tjänst för att ta sig förbi hindret med att man inte kan sända mail via SMTP-servrar hur som helst. Jag har några gånger tidigare, senast i Buenos Aires, använt mig av denna service. Funkar hur bra som helst när man har det behovet (vilket jag har ganska ofta), även om det är irriterande att behöva hålla koll på dagens mailranson (om man som jag snålar och väljer ett av de billigaste alternativen)! Hade faktiskt inte tänkt på att jag kunde använda den tjänsten denna gång, var mer inne på att börja mixtra med mina vänners routerinställningar...

/Gunilla

P S Huset på bilden, på andra sidan gatan sett från Borgholms-biblioteket, är Hotell Borgholm, där alltså Karin Fransson håller hus. Pinsamt nog har jag trots att jag vistats på Öland sedan 1985 eller så, aldrig ätit där. Men om det trillar in lite pengar på kontot endera dagen kanske det blir av!

1 comment:

 1. Kristina Snyder8/9/08, 1:21 AM

  Hej Gunilla,
  Tack för tipset om Borgholms bibbla. Skall själv till Öland om några veckor. Och lustigt nog jobbade jag i matsalen på Hotell Borgholm sommaren 85. Det var oförglömligt och Karin Fransson var en fantastiskt talangfull person, och givetvis var maten utan like. Har inte vart där sen dess men kanske värt ett besök igen.
  Ha det bra,
  Hälsningar, Kristina

  ReplyDelete