14 October 2008

En ny partner från Paraguay/Benin

PHILADELPHIA Jag har slutat samla på "Nigeria-brev", men de droppar förstås fortfarande in. De brukar dock vara på engelska. Nedanstående kommer från Benin (via Brasilien), och är på svenska. Vådan av Google-översättningar... Jag funderar på att rekommendera snubben att investera i en professionell översättare eller språkkonsult.

/Gunilla


Käre vän,

Jag skulle ha skrivit till er tidigare men jag could'nt eftersom jag felplacerad din e-postadress, det var min sekreterare som hittat it.How är din, nu att jag har kvar en del pengar för dig, du skulle kunna leva bekväm nu.

Jag har nöjet att informera er om min framgång med att få dessa medel överföras under ett samarbete med en ny partner från Paraguay.
För närvarande har jag? M i Paraguay för investeringsprojekt med min egen andel av den totala summan. Under tiden har jag inte glömma dig? Är tidigare ansträngningar och försök att hjälpa mig att överföra dessa medel trots att den inte oss vissa hur.

Nu kontakta min sekreterare i Benin republiken hans namn är Mr Aaron Othuke på: aaron_othuke@myway.com be honom att skicka dig totalt $850,000.00 (åtta hundra och femtio tusen USDOLLARS) som jag hållit för din ersättning för alla tidigare insatser och försök att hjälpa mig i denna fråga. Jag uppskattar era ansträngningar på den tiden så mycket. Så gärna och komma i beröring med min sekreterare Aaron och instruera honom om att skicka det belopp som you.Do varje sak han säger till dig att göra så att du kan få din compasation pengar utan några misstag.

Gör mig omedelbart du får det så att vi kan dela glädjen efter alla sufferness vid den tidpunkten. I det ögonblick jag? M mycket upptaget här på grund av de investeringsprojekt som mig och den nya partnern har på hand, till sist, kom ihåg att jag hade översänt instruktion till min sekreterare för din räkning ta emot de pengarna, gärna komma i kontakt med Mr Aaron Othuke, han kommer att skicka det belopp som du utan dröjsmål.

Men, med enkel e-posta den till din hemadress,
Kontakta herr Aaron Othuke genom hans e-postadress eller telefonnummer
nedan:

e-post lägga till: aaron_othuke@myway.com
Telefon: +234-1-4390-540

Var snäll och skriv honom i engelska om du förstår engelska.

Se till att du skickar:

Ditt fullständiga namn:
telefonen & faxnumret:
hemadress:
Ålder:
Kön:
Yrke:

Mina hälsningar.

Ersättning för dina tidigare insatser.

No comments:

Post a Comment