08 February 2009

Ett lästips till: imorgon kan ni kolla in...

STOCKHOLM ..."Sidan 4" i Expressen!

/Gunilla

5 comments:

 1. Kommer Garanterat att köpa tidningen för en gång skull igen. Eftersom du skriver att man skall göra det.

  Du borde ha provision!!!

  E de Oscar, Isobel eller du som skriver?

  Leroy

  ReplyDelete
 2. Det är jag!
  Och idag blev min mamma av en ren slump intervjuad av just Expressen – i ett heeeeeeelt annat ämne kan man lugnt säga (nattlig inkontinens). Så det blir fler anledningar att köpa blarran framöver.

  ReplyDelete
 3. Hej Gunilla!
  vet du, för mig är det lite svårt att förstå. Först kritiserar ni X-pressen så mycket, sedan publicerar ni där, jag förstår inte hur det hänger ihop. Ingen kritik, är bara nyfiken..
  /marisol

  ReplyDelete
 4. Hej Marisol,

  If you can't beat them, join them...

  I den här bloggen hittar du inlägg som är kritiska mot väldigt många medier – inte bara Expressen, utan alla möjliga. Skulle jag vägra att skriva i dem skulle det bara bli bloggen kvar. Och den är det inte så många som läser...

  Det var givetvis oemotståndligt att nå ut med ett inlägg om UD till Expressens publik, och att få en hel sida att skriva (nästan) som jag ville! Jag har medverkat i tidningen någon enstaka gång förut, men det var flera år sedan sist. Jag har också skrivit för Aftonbladet.

  Jag är främst ute efter att få skriva grejer jag kan stå för och att jobba med bra redaktörer. Sedan spelar det faktiskt lite mindre roll vilken tidningen är, även om det är viktigt med rätt kontext för det jag skriver.

  Samarbetet med redaktören på Sidan 4, Joel Holm, fungerade hur väl som helst. Han var mycket professionell, återkopplade och redigerade klokt och bra.

  Detta hindrar mig förhoppningsvis inte att vara fortsatt kritisk när tidningen så förtjänar – och jag lyckades ju faktiskt leverera kritik mot Expressen idag, till och med.

  Men jag antar att du syftar på att jag varit kritisk mot hanteringen av Gömda-artiklar etc i Expressen? Det kommer jag givetvis att skriva kritiskt om och när jag får tillfälle, och jag anser att Expressen borde upprätta sitt rykte exempelvis genom en självkritisk och rejäl, möjligen externt utförd, granskning av Elisabeth Hermon-publiceringarna 1992. Jag tror inte att dagens medverkan i Expressen motverkar det på något sätt!?

  ReplyDelete
 5. Bra artikel! Som vanligt objektiv och en massa frågor om helhet och sanning vilket tillstår en riktigt Journalist.

  Har sett att kanske morsan fick ett större inslag men det är väl inte helt fel för hon har ju en bredare publik.

  Måste sluta nu för jag måste gå på toa.

  Ha det gott. ;-)

  Leroy

  ReplyDelete