20 February 2009

Tack för alla tips och allt!

SOLNA Jag skulle vilja tacka alla bloggläsare och -kommentatorer för fina synpunkter, kloka resonemang och allmänna hejarop som kommit på sistone. Det är väldigt kul! Jag har också fått några fantastiska mail, med uppmuntran, reflektioner och konkreta tips – tack så väldigt mycket för dem. Ingen nämnd, ingen glömd; ni vet vilka ni är.
Jag ska försöka förvalta allt på bästa sätt. Tyvärr har jag mycket att göra nu, de sista dagarna i Stockholm, varav en del saker är Gömda-relaterade och andra inte – så det kan ta ett tag innan jag besvarar mail. Håll ut!
Ni kan ju gissa vad jag ska pyssla med i USA när jag kommer "hem" till New York... Just det, luska lite mer i asylfrågan.

/Gunilla

7 comments:

 1. Nu har även Jan Helin trampat rakt i klaveret när det gäller Marcus Birro. Linda Skugge intervjuade Birro om hans nyblivna papparoll efter två tragiska missfall och detta skulle ha publicerats i Aftonbladet på lördagen, som idag. Icke sa nicke, Jan Helin pratade själv med Birro på telefon och sa: Jag gillar inte dig som person och tycker inte att du är att lita på (gäller Birros val av sportjournalistik. Han valde Expressens erbjudande istället för Aftonbladet) därför kommer inte din intervju in. Jan Helin kan inte vara riktigt frisk! Det är inte vilka personer som han gillar eller inte gillar som ska vara med i tidningen. Det är artikeln som sådan det ska handla om. I det här fallet en artikel som ger hopp och tröst för alla de hundratusentals som befinner sig i den situationen att de är just ofrivilligt barnlösa.

  ReplyDelete
 2. Även jag vill önska dig lycka till med dina närmaste projekt. Kinn rocks! :-)

  ReplyDelete
 3. Ramona

  Angående Birro, är det inte allmänintresset och företagsekonomiska skäl, som skall styra vad som bör publiceras i ett vinstdrivande aktiebolag?

  ReplyDelete
 4. Om Marcus B och AB – jag har inte hört talas om något liknande, i alla fall inte på ett bra tag.

  ReplyDelete
 5. Har haft två datorfria dagar efter en intensiv tentavecka, och då man surfar i sina, vid det här laget, välkända "Gömda"-spår ser man ju att saker uppdateras hela tiden. De är produktiva med inlägg på FB!

  Lyssnade i alla fall precis på Medierna från i lördags morse på nätet och tyckte det var riktigt intressant att de intervjuade domaren om meningen med stort M. Detta hade jag väntat på.

  Tristan Hugo,
  Jo, säkerligen kan det vara så. Men jag finner ändå det anmärkningsvärt. Birro har ju talat väldigt mycket om den sorgen han haft efter det som hänt och han har varit aktiv i debatten. Det var nog fler än mig som blev riktigt glad över nyheten att en förlossning äntligen fick ett lycklig slut för Birro och hans tjej. Varför skulle det inte finnas plats för en intervju med Birro i AB? Det finns plats för mycket annat som rör både högt och lågt, så det förstår jag faktiskt inte.

  ReplyDelete
 6. @Cajsa, mellan Rosings silikon inlägg och Paris Hiltons nya skandaler så fick inte Birro någon plats ;) Kvällspressen gräver sin egen grav och det går långsamt men säkert utför.

  ReplyDelete