17 March 2009

Hälsning till er på Flashback

NEW YORK Till Nizinny och Roback och allt vad ni kallar er, jag tackar för er tilltro – men ber er att inte ha alltför höga förväntningar på mitt blygsamma Gömdagate-grävande framöver... Reportaget ni anspelar på blev helt OK, tycker jag själv och de få som hittills fått läsa det, men det innehåller nog ingenting som ni inte redan vet.
Och här i USA – tja, vem vet vad som går att få fram, men det är inte helt enkelt. Jag måste dessvärre ägna den närmaste tiden åt att lära mig hitta i min lägenhet igen och åt att restaurera min ekonomi vilket kommer att ta evigheter – tyvärr inte läge att köpa videokamera och dra västerut ni-vet-vart! Men något mer kommer jag förstås att skriva i ämnet...
Ett och annat är på gång, dock inga scoop bakom knuten. Hoppas dock att mitt reportage dyker upp i offentligheten snart.

/Gunilla

3 comments:

 1. Du är så skarp och härlig med språket, Gunilla. Och genom din oräddhet (och professionalism) i Gömdaskandalen, har andra vågat säga sin mening!

  Tack för det.

  Best from Stockholm.

  ReplyDelete
 2. Hej Gunilla,

  Vi skall försöka ha tålamod:)
  Lycka till med städning och ekonomin.

  En sak kanske vore lätt för Dig att kolla på plats och det är hur lång tid det verkligen tar att få ett "green card" efter det att asyl beviljats i USA.

  ReplyDelete
 3. KimZa,

  Oj, vad snällt skrivet, jag rodnar! :-)


  Nizinny,

  Bra att du frågade om detta, jag återkommer snart med en liten förfrågan på just detta tema till er på Flashback.

  ReplyDelete