08 March 2009

Min helg

SOLNA Lammen var vansinnigt gulliga! De var blott några dagar gamla och som kattungar, om ni förstår vad jag menar. Särskilt sött var ett lamm med gråvit päls med mellangrå fläckar och svarta ben. Bedårande! Hela Överjärva gård kan rekommenderas som besöksmål.

I övrigt har jag ägnat helgen åt allehanda kulturupplevelser: på lördagskvällen Tempo dokumentärfilmsfestival, med besök på filmer om Nina Simone (inte så bra som film: Nina S själv var förstås fantastisk, men ramberättelsen i Paris var konstig och den franske radioprataren full av bullshit) och New York City anno 1977 (underbar, se den om ni kan!) samt diverse konstgallerier och Auktionsverket.

Uppdragsförfrågningar på sistone kan möjligen föra mig till Bryssel och Genève framöver! Märkligt, men det är högst oklart om något av detta blir av. Jag som helst av allt vill fara till Utah och Colorado... ;-)
Däremot kanske jag far en sväng till Alingsås på reportageboksspaning endera dagen. Och så ska jag mycket snart ta mig hem till New York, förstås (och försöka restaurera min av GömdaGate- och dollarkursen fullkomligt havererade privatekonomi, genom att försöka ragga jobb om det går – borde antagligen hitta sådana som betalas i dollar, för en gångs skull! och sluta blogga! eller i alla fall blogga mindre!). Knäpp blandning av resmålsplatser.

/Gunilla

No comments:

Post a Comment