21 March 2009

Gunilla på Jane's, Houston Street


NEW YORK Nu känner jag mig maximalt dekadent – men jag sitter i skrivande stund och fyller i blanketter till Skatteverket i en bardisk i Noho.

Eftersom jag är osäker på huruvida min mamma läser den här bloggen eller ej kan jag tyvärr inte gå in på detaljer vare sig vad gäller skatteblanketterna eller glasinnehållen.

Men bardisken ifråga kan jag varmt rekommendera för alla som vill ha tips på ställen att besöka i New York (och jag tror att ni är många).
Det heter Jane's, ligger på Houston Street och är en pålitlig och lagom chi-chi New Yorkbistro för brunch, barbesök, söndagsmiddag, eftermiddagsmusslor eller vad som helst. Jag är egentligen bara på väg hem. Eller om jag är på väg till min gamla Williamsburg-favorit Galapagos, som nu flyttat till Dumbo. Läget är lite oklart.

Förutom blanketterna så ägnar jag mig åt Björn Elmbrants Dansen kring guldkalven. Oj! Jag kanske återkommer till den.

/Gunilla6 comments:

 1. a toast to you!

  ReplyDelete
 2. you look like bjork in that first pic ,)

  ReplyDelete
 3. Oj, tack så mycket, but I am not sure I agree. Also, I am much taller!

  ReplyDelete
 4. Det kallar jag att ha kontoret på fickan!
  kram från oivvio

  ReplyDelete
 5. Haha, you bet! Den senaste tiden har jag faktiskt haft en hel del viktiga blanketter inte i min egen ficka, men i sidofickan på min datorväska. Bara att slänga upp där det passar... Det fungerar oftast utmärkt att jobba med ett lagom bakgrundssorl.

  Vissa år har jag gjort en grej av att ta alla mina kvitton och pärmar till någon trevlig plats för att sortera dem.

  Ett år satt jag i en roterande bar högst upp i World Trade Center (!) i New Orleans, ett annat år var jag en blåsig dag i april på en nyöppnad pontonservering på Nämndö i Stockholms skärgård (hm, kan ha varit en annan ö?!).

  ReplyDelete
 6. Med kvittopärmarna, alltså. Det jag fyllde i igår var vissa blanketter som ska till Skatteverket.

  ReplyDelete