01 March 2009

Tretton timmars söndagsutflykt

SOLNA Hej allesammans,

Jag har inte tillfört särskilt mycket i kommentarfälten på sistone, men ni verkar klara er bra på egen hand. Har ärligt talat inte lusläst ordväxlingarna, bara kollat så att där inte förekommer totala galenskaper.

Däremot har jag idag varit i det mytiska Oxelösund! Och i Nyköping. Äntligen, kan man väl säga. Skulle verkligen behöva en dag till för ett återbesök i båda städerna, men det blev bättre än inget. Vi får se vad jag kan göra av det, om något. En vacker dag lär det i alla fall dyka upp bilder här på bloggen.

/Gunilla

4 comments:

 1. Spännande! Ska bli trevligt att följa din resa vid tillfälle!

  ReplyDelete
 2. Men det låter iaf som att du är produktiv med "jobbjobb" (dvs inte bokföring, städning, bokslut o annat administrativt, utan ute i "produktionen"). Å då är det väl jättebra?

  ReplyDelete
 3. Stefan,

  Jobbjobb, ja, haha - det kan man väl kalla det! Eller utflykt i verkligheten eller nå't... ;-) Bokföringen för övrigt klar (fast nu har jag tagit itu med nästföljande omgångar kvitton)!


  Moa,

  Hoppas det blir något tillfälle!

  ReplyDelete
 4. Jo Gunilla, de' e ju så att jag har varit sysselsatt med att få ordning på min laptop den senaste veckan, för att inte säga de senaste fjorton dagarna. Det är 'jobb', väldigt viktigt jobb dessutom, förutan vilket man inte kan utföra 'jobbjobb' som är det som ger pengarna.

  På min 'arbetsplats' skiljer vi väldigt mycket på 'jobb' och 'jobbjobb', även om jag själv försöker glida undan den distinktionen alltsomoftast. Det är i dylika lägen jag med (relativt) gott samvete kan tala om för mina kids, när de frågar, att jag verkligen har jobbat idag.

  Chefen å andra sidan (chef är jag ju själv; snacka om personlighetsklyvning!) skulle aldrig hålla med om det. Han skulle säga att jag har slösurfat och bloggkommenterat en oproportionerlig jävla massa. Min ursäkt är att jag gjort det under tiden jag väntat på att installationer, restore of images, säkerhetskopior och dataöverföringar verkställts av mina datorer. Dessutom hävdar chefen att jag surfat ostrukturerat, utan verkligt mål! Han säger att det har inte givit en spänn i överskott eller ens något till de fasta kostnaderna den här veckan. Chefen är en grinig typ. Om jag inte levde en personlighetskluven värld så skulle jag anmäla honom till facket. Man skall väl inte behöva stå ut med vilka trakasserier som helst? Eller?

  Emellanåt har jag väldigt stora problem att blidka chefen. Nu sitter han dessutom på min högra axel och säger: "-Stefan! Du har minst en veckas jobbjobb att ta igen." Trots att jag faktiskt har 'jobbat'. Men han är sur ändå, aldrig riktigt nöjd. Man borde fan i mig byta arbetsgivare.

  ReplyDelete