05 May 2009

Jag, enligt Knuff

NEW YORK Inspirerad av Sofia Mirjamsdotter kollade jag in nyckelord på Knuff.se:Kriminell verksamhet och frustration – hahahaha, det var ju talande för att beskriva moi.

"Frustration" stämmer absolut.
Ett exempel: fyra inkommande fakturor skulle vara betalade den 28 april eller den 5 maj. Eftersom de är på jämnstora belopp hade vilken som helst av dem, en enda, kunnat betala diverse nödvändiga räkningar/hyror/amorteringar med mera som dras med autogiro kring månadsskiftet (resten av pengarna kommer att gå direkt till fogden ;-)). Men nejdå, ingen av de fyra har ännu betalats, trots att jag redan den 28 april tog kontakt med Den stora tidningens ekonomiavdelning för att kolla läget.
Hoppas de skärper till sig och har betalat i morgon. Det tar en hel del tid att gå in och kolla på nätbanken flera gånger om dagen...och att sitta i telefonkö med Sverige och förklara att pengarna nog kommer snart.

Och ingen av dessa fakturor löser problemet med Manhattanhyran. Men det är en annan historia!

Återstår att se hur vi kan använda "kriminell verksamhet" i sammanhanget för att råda bot på sakernas tillstånd... Närå, jag bara skojar. Allt löser sig nog!

/Gunilla

2 comments:

  1. eller så får man inga nyckelord alls... hellre kriminell och frustrerad än... nada..?

    ReplyDelete
  2. Haha, ja, eller hur..? Idag kom i alla fall EN av de fyra betalningarna, så nu har jag kunnat skicka lite pengar till banken, lite till värden (i Stockholm) och lite till kronofogden... ;-)

    ReplyDelete