13 June 2009
Bildgåta
Var eller vad är detta, tro..?
Uppdatering: Visst, det är – som kommentatorerna är inne på – stekflott. Närmare bestämt baconflott! En panna blev stående odiskad sedan jag knaperstekt bacon, och så blev det så här vackert.
Någon som kan förklara kemin som gör att det blir så vackra cirklar – Jonas, kanske? Något med molekylära bindningar eller nå't, antar jag...
/Gunilla
Etiketter:
Allt om mat,
Matnörderi,
Mina fotografier
Subscribe to:
Post Comments (Atom)
Gissar på Stearin eller fett i en stekpanna.
ReplyDeleteLeroy
Å jag hade precis samma association(-er) som Leroy - innan jag hade läst den kommentaren. Eftersom det är lite brunt mitt i det vita till vänster på bilden så kanske det lutar åt stelnat fett i en stekpanna eller liknande. /Stefan
ReplyDeleteKallnad buljong. Alltså variant på Leroy.
ReplyDeleteKlart som korvspad det är Christoffer!
ReplyDeleteDet som flyter till ytan på ett avkok när det kallnat. Det verkar vara flott i alla fall, inte så mycket märg.
Men det är ju ett riktigt konstverk.
Leroy
Bra gissat, alla! Stekflottt efter bacon, alltså. Fast hm, baconbuljong låter ganska ... innovativt.
ReplyDeleteDet såg helkul ut i den maxade JPG bilden när man tryckte på bilden.
ReplyDeleteDen blev ju hur stor som hellst och det såg nästan ut som en del torra pappersbitar. Tycker focuset på bilden var proffsigt.
Vilken upplösning på kameran?
Leroy