25 June 2009

Bäst i New York: High Line ParkNEW YORK Jag hade höga förväntningar på The High Line Park, men det har faktiskt blivit mycket bättre än jag trodde! New Yorks bästa sevärdhet från och med nu.
Ikväll var det extra härligt att gå omkring där och fotografera, det var en särskilt stämning beroende – tror jag – på att det var den första varma, soliga sommarkvällen efter många dagars trist väder. Och för att de flesta nog ännu inte hade hört talas om Michael Jacksons död./Gunilla

2 comments:

 1. Hejsan!
  Jag och min sambo har precis varit i New York för första gången och vi kom hem i fredags,vi var där i två veckor och utforskade staden.Vi hade en mycket bra och trevlig vistelse allt fungerade perfekt, tack vare din blogg, vi fick mycket bra tips där på utflyktsmål, restauranger,affärer, hur man åker buss,metro m.m det var kanonbra med dina tips.Redan på Newark,flygplatsen fladdrade vi med dina anvosningar på hur vi skulle ta oss in till New York med flygbussen. Det gick hur bra som helst! Det kritiska momentet var faktiskt att ta oss från flygplatsen,man kan ju alltid ta en taxi,men det är skönt att slippa det utlägget första dagen! Tack för en mycket bra och upplysande blogg! Vi kommer att åka till New York flera gånger, vilken fantastisk stad det finns hur mycket som helst att se!
  Hälsningar Helena Edvinsson i Dalarna

  ReplyDelete
 2. Hej Helena,

  Superkul att få feedback och att ni hittade tips här! Och ja, det finns hur mycket som helst i denna stad... Kul att ni gillade New York!

  ReplyDelete