06 September 2009

Pirater på röda mattan

NEW YORK Realtid har en liten rolig bildserie från Piratförlagets tioårskalas. Ni som följde/följer Gömda-skandalen kan här skåda diverse kompisar från förr. Det är förläggare, författare, chefredaktörer (från DN och Aftonbladet), kolumnister (från SvD och Expressen) och en advokat (gissa vem) i en salig röra. Alla utom Mia.

Hos Stefan Stenudd – vars blogg jag upptäckte tack vare denna fina Michael Jacksonpostning – kan ni läsa vad han tycker om slika kotterier (i kommentarfältet).

/Gunilla Kinn

2 comments:

 1. Var det inte Sigge S som startade Piratförlaget och skrev Chicken Race 1 (Boken om just kampen inom media och förlagsvärlden.)han va väl tillsammans med Kerstin Wigel som jobbat med Mias senaste böcker som nu skriver i A-bladet?
  Har nytt förlag!
  Han sålde väl förlaget till Jan G och de andra som hoppat av stora förlag efter att dom lockats dit av att minst 25% skall gå till författarna.

  En del av finns på A-bladet och en del på x-pressen tydligen.

  I den fajt som seglatsen med Pirater startade och i och med att Chicken Race 1 pågått, verkar det trotts alla hårda ord och uttalanden som om även Bonnier´s egna inom media är intresserade av att skydda en pirat under seglatsen över öppna hav. De väljer av någon dold anledning att inte sänka skutan som går med slagsida p.g.a fel i ballasten.

  Trodde nog att media och journalister vågade undersöka fakta. Du verkar ha sett hur det gått till och jag är nog övertygad om att Annika Widebäck mfl inom journalistik och media ser hur man kan segla utan segel.

  Leroy

  ReplyDelete
 2. Nämen, vilket party! Nästan alla som är något i Incestfabriken var ju där!

  ReplyDelete