04 April 2010

Påskpromenad i Harlem och Morningside HeightsNEW YORK Igår var det påskafton, med strålande vårväder här i New York – perfekt promenadväder, förstås. Jag och två vänner gick som den tunna, rosa linjen på kartan visar, drygt 7 kilometer.

De tu utnämnde genast besöket på Tom's Diner (Tom's Restaurant) som USA-resans absoluta höjdpunkt. Då ska ni veta att vi inte ens åt där, utan bara kikade in – och att de förlovade sig i New Orleans häromdagen (god tvåa på höjdpunktslistan).
Tom's Diner figurerar dels i Suzanne Vegas låt med samma namn, dels som exteriör i Seinfeld.

Promenaden avslutades på Dinosaur BBQ, som jag gått förbi tusen gånger men hittills inte lyckats äta på. Stället är extreeeemt populärt – igår 1,5 h väntan på bord i matsalen, fast vi fick fönsterbord i baravdelningen genast. Att The First Lady and The First Girls åt där under sitt New Yorkbesök häromveckan har knappast gjort det sämre.

/Gunilla

3 comments:

 1. Vega heter hon, Suzanne. :-D

  Det tar verkligen evigheter att få upp sidan, alltid. Undrar om det är någon av widgetarna som sabbar?

  ReplyDelete
 2. Tack för påpekandet, nu står det Vega... Jag skyller på tidpunkten och två glas Shiraz-vin.

  Ja, usch för den långa laddningstiden! Det blir ju inte det minsta bättre, och jag har ingen aning om vad jag ska göra åt eländet.
  Hm, att gå igenom widgetarna är ingen dum idé. Fast jag kan inte se att jag lade till någon konstig sådan i december (när sajten började konstra)...

  ReplyDelete
 3. Visst var det någon av widgetarna... Tack, Malin!

  http://gunillasdagbok.blogspot.com/2010/04/vips.html

  ReplyDelete