04 April 2010

Vips

NEW YORK Sedan december har den här sajten tagit sjukt lång tid att ladda för mig och många andra. Ser ut som om jag löst problemet. Åtminstone går det snabbt för mig att ladda den nu. Hur är det i era datorer?

Uppdatering: Såvitt jag kan märka funkar det nu?! Det var mitt sysslingbarn Malin som i en kommentar till detta inlägg löste knuten! Jag har ju trott att det var något problem med någon felformatterad bild i något gammalt inlägg, och har därför inte förstått varför nedladdningen inte börjat fungera i takt med att en sådan bild skulle försvinna från förstasidan.
Men Malin anade att kruxet var någon widget. Det trodde inte jag, eftersom jag inte kunde påminna mig att jag lagt till någon särskild finess i bloggmarginalen på sistone. När jag kollade igenom dem hittade jag ingenting konstigt.

Utom att ... den ruta som hette "Kommentarer" liksom smälte samman med en av annonsrutorna. De tu blev ett, och det såg mycket konstigt ut.
Jag radera helt sonika "kommentar-rutan", och genast började bloggen laddas normalt igen! Så var det med det. Hoppas det funkar framgent.

/Gunilla

3 comments:

  1. Ja nu blev det fart! Vad var felet?

    ReplyDelete
  2. En widget, som du anade! Se uppdateringen.

    ReplyDelete
  3. Nu funkar det jättebra!

    ReplyDelete